Äntligen måndag! Måndagen har liksom swishat förbi och dagen har inte varit en favvis. Jag började dagen jäkligt svart. Men sen tog jag mig ut till stallet, det var chill i stohagen idag. Det blev bara pussande på hästarna idag, jag har bestämt mig för att det är väldigt onödigt att sätta igång Doris just nu. Dels för att jag inte är helt fräsch i kroppen ännu, jag är liksom trött och sliten, orkar inte alls lika mycket som vanligt. Men också för att det ju känns onödigt att ta risken just nu. Jag är ju som sagt inte helt som vanligt i kroppen och Doris är ju en pigg och glad häst, så om jag inte är helt med finns det ju en risk att jag trillar av och det känns onödigt att riskera att behöva belasta vården just nu. Så, det får helt enkelt vara såhär. 

 
Sen tog vi en asmysig promenad, I SOLEN!! Kan ni tänka er den lyckan? Jag har inte sett sol på hela december, men nu äntligen kom den ☀
 
 
Nu är vi hemma, jag har sökt så många jobb jag kunde och ska nu laga middag. Och städa undan lite, innan jag ska landa i soffan för en slapp kväll. Vi hörs, ha det fint!